onsdag 13 januari 2010

Fler testbilder!

Tredje dåliga natten på raken... så i morse fixade jag inte att gå till jobbet utan var tvungen att fortsätta sova några timmar till. Vid lunchtid var jag hyfsat smärtfri, vaken men "groggy" - kändes lite som jetlag! Nu gällde det att göra vad jag kunde för att ställa "kroppens klocka" rätt - för jag vill ju kunna somna i kväll! Har hört sägas att det effektivaste är att gå ut i dagsljuset innan kl 11 på förmiddagen. Nu var klockan 13 - men utevistelse borde ju vara bra ändå. Särskilt om jag skyndade mig så att solen fortfarande var framme och gnistrade i den vita snön!



Beväpnad med nya mobilen åkte jag därför till stallet för att ta fler testbilder på Feykir. När jag svängt in på smala grusvägen och kört någon kilometer mötte jag en STOR väghyvel. Det såg verkligen inte ut att finnas mycket plats kvar till mig på vägen! Min sida av vägen var inte plogad ännu, så det var svårt att se exakt var dikeskanten var... men jag körde så långt ut till höger jag bara vågade, stannade bilen och satt sedan och höll andan medan väghyveln passerade NÄRA! Det gick vägen - men jag förstår Feykir som kan bli lite ängslig när det kommer STORA fordon längs vägen - man känner sig rätt liten!







Hade tänkt ta några bilder på Feykir när han mumsade hö i hagen - men så snart han såg mig komma in i hagen kom han fram till mig, så jag hann bara precis få upp kameran och knäppa den här bilden! Och jag kunde ju inte gärna gräla på honom för att han inte väntade med att komma till dess jag ropade på honom...




Han fick komma in i stallet för lite pyssel och fler "testbilder". En sådan här bild hade nog bara blivit helsvart med gamla mobilkameran.




Inga kommentarer: