torsdag 15 oktober 2009

Feykir har ledigt idag

... och matte har tränat i bassängen på CityRehab samt streeetchat. Det var inte i onödan kan jag säga! Den 40-gradiga temperaturskillnaden mellan Cypern och Luleå samt två ridlektioner på tre dagar hade väl inte gjort det här "kassaskåpet" till kropp smidigare direkt...

Sedan fick jag ställa upp som modell när Johan skulle testa ljussättningar i fotostudion. Ett hårt jobb - men någon måste göra det! ;-) Förr i tiden brukade jag hävda: "Att gifta sig med en läkarstudent är som att donera sin kropp till forskningen!" Jag får kanske klura ut något liknande om att vara gift med en fotonörd...?! Återkommer när jag lyckats formulera mig!




Här är i alla fall ett resultat av kvällens aktiviteter: så här ser bank-Anna ut (för er som annars bara ser mig i ridkläder.) Lämpligt nog var jag till frissan här om dagen och fick lite ny "höstfärg" som studiolamporna kunde lysa på. Och tack vare Cypernvistelsen gör det inte så mycket att Johan ännu inte lärt sig hur man fixar solbränna i Photoshop...!!! (Det är annars den kurs jag tycker han skulle ha börjat med!)

I morgon får jag rida Feykir igen - yippie!!!

Inga kommentarer: