lördag 26 september 2009

Fin present!


Det här fina bilden på allra vackraste Reykur fick Eva av mig som canvastavla när hon fyllde år i början av augusti. Det är förståss Johan som fotat - när vi hälsade på Reykur på Örnäs förra sommaren.


När jag fyllde år några veckor senare fick jag också något riktigt fint av Eva: ett presentkort på TIO tränsputsningar! Oerhört värdefullt när man som jag har ständigt ont i händerna! Jag har skyndat mig att utnyttja fyra putsningar redan. Förutom de två träns jag använder mest hade jag två äldre som jag gärna ville ha ordentligt rengjorda för att kunna lägga i "marinad" i paraffinolja.

Visserligen står det på presentkortet att det gäller ända till 2019 så på så vis var det ju ingen brådska... Men om en verksamhet går i konkurs upphör presentkort att gälla. Och inte för att jag vill misstro Eva på något sätt - hon är ju verkligen oerhört arbetssam. MEN jag har ändå svårt att se någon lönsamhetspotential i hennes tränsputsarverksamhet - även om jag gör reklam för den här på bloggen! Och det ingår ju faktiskt i mitt jobb att bedöma livskraften hos företags affärsidéer - så jag tror att jag vet vad jag pratar om. Därför tänker jag se till att använda upp de där tränsputsningarna så snart som möjligt!


(Jo, man kan bli ganska yrkesskadad av mitt jobb... När jag med några kollegor besökte en nystartad restaurang för att äta lunch och de dukade med tygservetter tittade vi på varandra och sa: "HUR ska de få lönsamhet på det här stället?!" Och efter något år fanns inte heller restaurangen kvar...)

2 kommentarer:

Anna sa...

Vackra Reykur :)
Jag är jätteglad över att du hittade oss så snabbt :)

Snart är det dags att ta hem honom från betet. Då skall han förmodligen ridas igång igen, han verkar vilja det :)

Anna och Reykur

Anna sa...

Hej!

Det är så jättekul att "Reykur har en blogg" - självklart kollar jag den varje dag!

Reykur är den mest arbetsvilliga häst jag någonsin träffat - så jag skulle bli väldigt förvånad om han inte ville bli riden. SÄRSKILT på små slingriga stigar i skogen!

Jag skickar några "cyberäpplen" till honom (hans favoritgodis - fast då äkta vara förståss)!

Anna