tisdag 25 augusti 2009

Fina priser!

Som vanligt hade de fantastiskt generöst prisbord på Vindurtävlingen! Dessutom har de den ordningen att man får välja pris - i resultatordning - vilket förståss ökar chansen att alla ska bli nöjda!






För vår fjärdeplats i T5 valde jag ett par Coolmax-sockar - jag tycker sådana är jättebra och sockar kan man väl aldrig få för många av?! Och för vår andraplats i lätta fyrgången fick jag en hel teservis! För mig som gillar te lika mycket som jag gillar blått var det ju bingo!

Den här gången hade man också ett bord med speciellt fina priser från Mountain Horse, som förstapristagarna fick välja bland. Fia kunde därför, efter sina två förstaplatser, åka hem med både en jättesnygg softshelljacka och ett par termochaps!

Men mest fantastiskt var nog ändå Sylvias pris för bästa ekipage totalt i öppen klass: en bild på henne och Démantur (fotad av Åsa Myrsten) som dekal att sätta på hästtransporten!!! :-O :-)

4 kommentarer:

Maria sa...

Hejsan...vilken vacker the servis:) mysigt att kura ihop sig en mörk kall höstkväll framför brasan o sitta o ta en the kopp i en såm kopp:)

Anna sa...

Ja, visst var den fin?! Med en sådan kan man ju inte annat än se fram emot hösten!

Förstår att du väntar på bilder av Anna och Baltasar! Av de 1400 bilderna Johan fotade totalt har jag bara haft tid och ork att grovsortera dem på mig och Feykir. Men håll ut - snart ska jag försöka ta tag i övriga bilder också! Och jag vet att det finns jättefina bilder på A&B samt även på Sylvia och Démantur, Fia och Lukka, m fl.

Maria sa...

Klart jag väntat:) hörde av Anna att man kan köpa bilder av fotografen så jag väntar o ser om det kommer fler så hör jag av mig skulle vara kul att få lägga ut några på H-sidan våran:)o du din pålle är mycket vacker han också:)o Sylvias grabb han går inte av för hackor:)

Anna sa...

Nu har jag precis lagt ut ett inlägg med Anna och Baltasar! Roligt att höra att du tycker Feykir är vacker också! Matte tycker ju förståss att han är vackrast i hela vääääärlden! Men det är klart, Démantur är ju inte så dum han heller...!!! Bilder på honom dröjer lite till. Johan fotade så extremt många och det är svårt att bestämma vilka som är bäst!