lördag 1 augusti 2009

Anna M rider Feykir igen

Vi har mina föräldrar + lillasyster på besök och eftersom det inte blev någon sväng till Umeå alls den här sommaren bestämde jag att ägna HELA helgen (fre-må) till dem och låta Feykir vila. Fast jag hade sagt till Anna M att om hon hade tid och lust fick hon VÄLDIGT gärna röra lite på honom någon av dagarna. F f a för att jag gärna ville höra hur hon tycker han känns nu när jag ridit honom själv ett tag.







...och trots värmen hade hon ridit Feykir idag! Det blev ingen lång ridtur - bara ca 30 minuter - men de hann med alla gångarterna och Feykir hann bli genomsvettig. Hon tyckte att han kändes lite loj just när hon skulle rida iväg (och det kunde ju faktiskt bero på värmen) men sedan kom han igång. Hon red alla fyra gångarterna och det kändes riktigt bra sa hon. Kul!




Hon kommenterade hans galopp lite extra: "Så härligt det är att rida en häst som verkligen har ren tretakt! Tänk att han kan ha så bra galopp fastän han är femgångare!"
Nina K sa också när hon tränat honom som unghäst att han hade exeptionellt lätt för galoppen för att
vara femgångare. Därför kändes det ju extra trist när vi fick problem med den... men desto roligare när det nu succesivt går bättre och bättre igen!

Inga kommentarer: