lördag 11 juli 2009

Kompledigt!


Efter att ha blivit riden sju dagar i sträck sedan matte kom hem från Santorini har Feykir tagit kompledigt idag! Så jag antar att han har fullt upp med att ägna sig åt aktiviteterna på bilden ovan...!!!


Trodde att jag och Johan skulle åka ut till Brändöskär i helgen - en av öarna längst ut i Luleå skärgård. Men i går em visade det sig att stugan vi skulle ha bott i inte var ledig. Nu ska vi kanske åka ut nästa helg istället. Då kan det faktiskt bli TVÅ skärgårdshelger på raken (i o f s inte så dumt med tanke på att vi precis börjat jobba igen efter semestern.) 24-26 juli har vi nämligen bokat en av Luleå Kommuns stugor på Junkön - en annan ö som ligger mycket närmare fastlandet. Det är sådant enormt tryck på de där stugorna så man måste boka redan i februari, när de släpps, om man ska ha en chans. Och det gjorde jag. Nu fick jag nyligen veta att Junköhelgen sammanfaller med sommarens Atlikurs...


Så om någon läser detta och är intresserad av att överta vår helg på Junkön är det bara att höra av sig! Jo, Johan är införstådd - i o m att vi ändå kommer att vara en helg på Brändöskär tycker han det är OK ifall vi skulle ställa in Junköhelgen. (Han har precis kommit hem efter att ha tillbringat vår sista semestervecka på fotokurs i Sollefteåtrakten - så han är ganska välvilligt inställd till de flesta av mina idéer f n!)
Lite info om Junköstugan:


4-bäddsstuga naturskönt belägen vid fiskehamnen på Junkön. Stugorna är utrustade med solceller och har därför belysning. De har också gasolspis samt ett gasoldrivet kylskåp mm. Framför stugorna ligger stugvärdsstugan.Museum och café har öppet dagligen under högsäsong.


Priset för fre-sö är endast 980 kr. Det är enkelt att ta sig med turbåt ut till Junkön. Eftersom vi jobbar hade vi tänkt åka ut vid 17-tiden på fredag em. Men man kan även åka tidigare på fredag om man vill. Mer info om stugan, tidtabell för turbåtarna m m på www.lulea.se/skargard


Eftersom jag faktiskt lovat Feykir ledig helg så får jag väl ändå stå vid mitt ord. I alla fall idag. "I morgon är en annan dag" som bekant.

Inga kommentarer: