tisdag 19 maj 2009

YES, YES, YES!!!

ÅÅÅhhh - ni anar inte hur GLAD jag är nu!!!

För några veckor sedan skickade jag in en ansökan om medicinsk dispens att rida lätta klasser på halvstång. Med ansökan bifogades dels ett läkarintyg ang min fibromyalgi och vilka effekter den har på mig avseende bl a nedsatt muskelstyrka, försämrad finmotorik m m. Samt ett intyg från min tränare (Sylvia) som talade om att hon sett att jag kan hantera detta bett utan att skada min häst och att det avsevärt förbättrar min möjlighet att kommunicera med hästen på ett bra sätt.

Var precis ut till brevlådan och tog in posten - och där låg ett brev från SIF:s sportutskott. Gissa om händerna skakade när jag öppnade kuvertet? Och till min stora glädje innehöll det den efterlängtade dispensen!!! Extra roligt att den hann komma innan Vindurtävlingen, som tyvärr blir vår enda tävling innan hösten eftersom Midurs majtävling blev inställd.

Nu är det bara att träna vidare - och förhoppningsvis snart kunna gå vidare till öppen klass dessutom. Innan jag köpte Feykir hade jag bara tävlat öppen klass och min målsättning är förståss att komma tillbaka dit! Men innan vi är redo för det så är denna dispens verkligen OVÄRDERLIG för mig!!!

Stort TACK till SIF:s sportutskott - som dessutom handlagt ärendet så snabbt!

2 kommentarer:

MalinS sa...

Men vad bra Anna!
Super för dig och bra jobbat av SIF!
Kram!

Anna sa...

Jaaaa! Jag är så glaaad!!! :- )