söndag 3 maj 2009

Vi vilar oss i form!


Hittade denna bild med BÅDA mina favoriter! Den är från senaste Atlikursen - då Johan inte bara fick agera fotograf när jag red utan även hjälpte mig att fodra hästarna. Och när husse öppnade ny höbal släppte Feykir inte honom med blicken!


Idag får jag ta "straffet" för att jag inte kunde låta bli att använda sekatören igår. Hade planterat några gula och blå penséer utanför orangeriet, för att få något vackert att titta på när man sitter där och myser. Utanför orangeriet växer även en iris som blir minst en meter hög på sommaren och blommar med jättevackra, blå blommor. Men ännu har den inte hunnit börja skjuta nytt för året, utan bestod bara av en STOR mängd vissna blad och blomstänglar från förra året... Jag har länge tyckt att det varit så trist att behöva titta på de där skräpiga bladen när jag suttit i orangeriet. Och med vackra penséer bredvid blev det helt outhärdligt. Alltså hämtade jag sekatören och klippte bort alltihop. Det blev så FINT!!! Men idag får jag betala priset - kunde knappt böja fingrarna när jag vaknade i morse... Det är verkligen urlöjligt - att fem minuters användning av sekatör kan ha sådan effekt...men så är det tyvärr... Jag vet ju om det sedan tidigare, men ibland GÅR det bara inte att behärska sig!


Feykir har därför fått vilodag idag, trots att jag var RIDSUGEN!!! Men det var nog egentligen väldigt bra för honom. Har faktiskt ridit hela sex dagar i sträck - och dessutom krävt en hel del av hans (blivande) töltmuskler varje gång - så för hans del var nog vilodagen minst lika bra som för mig! Vi vilar oss i form båda två m a o!

Inga kommentarer: