lördag 30 maj 2009

Mer från tävlingen

Nu har vi avnjutit GOD ryttarmiddag! Som "efterrätt" tänkte jag nämna vilka andra Miduriter som är här: Fia och Lukka har jag ju redan nämnt. De gjorde debut i öppen klass och var riktigt duktiga. Fast det hade säkert gått ÄNNU bättre om Lukka inte hetsätit gräs hela natten innan...

Sylvia och Linda är här, men bara som coach resp hästskötare (Démantur är hos Gummi på träning inför avelsvisningen på Wången och Skalmar är "importförkyld"...) Men Sylvia har som vanligt varit bussig och hjälpt oss alla med tips och råd. Och Linda har agerat hästskötare åt Tomas, som gjort tävlingsdebut med Nási. Tomas valde att debutera i T7 och vann sin uttagning!

Caroline och Fagur - som var så bussiga och lånade ut boxen till oss - har debuterat i öppen klass för ungdom och var riktigt duktiga! Rebecca och Hending tävlade som vanligt i T2 och femgång ungdom. I T2 fick de ett poängsnitt på drygt 6!!! Joanna och Idunn gladde oss som vanligt med fartfyllda passläggningar i ungdomsfemgången. Joanna har lagt skritten mellan galoppen och passläggningen i sitt program och det är nog jättebra för Idunn att varva ner lite efter galoppen - hon laddar ju ändå hur mycket som helst inför passläggningarna!

Har jag råkat glömma någon Midurit så ber jag om ursäkt - en heldag ute i solen och värmen, men nervös tävling, svettig ridning, bubbelpool och en rejäl middag på det börjar ta ut sin rätt... Kommer nog att somna ovaggad i kväll... kanske inte ens behöver spikmattan?! (Den är förståss med - och Fia blir rädd bara av att titta på den!)

Insåg föresten nyss att jag inte tagit några värktabletter på ett helt dygn. Har helt enkelt glömt bort dem! Har väl levt på en kombination av varmt väder och Feykireffekten?!! Men i kväll får det ändå bli två Panodil (det är bara sådana jag tar - starkare varianter hjälper nämligen inte.) Men jag har en fiffig variant av Pandoil som har effekt hela 6 timmar - väldigt bra till natten, då kan man sova längre innan man behöver ta nya!

God natt!

Inga kommentarer: