lördag 23 maj 2009

Ang filmklippet nedan

Johan vill göra er uppmärksamma på den lilla "HD" knappen under filmrutan. Den MÅSTE ni klicka på - för han är så stolt över att han kan filma i HD-format! :-)

Detta var första försöket att lägga ut film - så det blev den kortaste filmsekvensen med "inte riktigt lika sakta längre-tölt". Men vi har några längre sekvenser med "arbetstempo" tölt, trav och galopp som förhoppningsvis kommer inom kort. Nu när vi tror att vi (läs Johan) vet hur man gör. Fast han jobbar idag igen så det dröjer nog lite... Dessutom finns det ju lite detaljer att slipa på... "startbilden" hade ju kunnat vara lite roligare t ex!

Nu ska jag snart till stallet för att rida Feykir samt lunchfodra. Det är en stor tur med alla ridskolehästarna på förmiddagen och sedan en lika stor tur på eftermiddagen så jag ska fodra dem inne idag, mellan turerna. Det är Fia och Annelie som leder turen på förmiddagen. Annelie har jag visat bilder på tidigare, när hon ridit Atlikurs med sin vackre Máni (silversvart). Nu tycker vi alla att de ska göra tävlingsdebut på Midurs hösttävling i år! Som Sylvia sa: "Han har ju alla gångarterna på plats och gör det han ska så det är inga problem!" Annelie - jag vet att du läser det här - nu är det bara att ladda och träna i sommar så ses vi på tävlingen i höst!

Inga kommentarer: