måndag 9 februari 2009

Extreme makeover x 3

Idag skulle Feykir få vilodag. Men jag fick åka till stallet ändå eftersom hovslagaren skulle komma och sko Feykir. P g a min långa "konvalescens" och sedan utlandsvistelse hade det faktiskt hunnit gå 14 veckor sedan sist! :- O I vanliga fall brukar han skos om efter 10-12 veckor. När jag ridit senaste veckan har han snubblat och halkat extra mycket - jag antar att det beror på hans alldeles för långa tår! Så man skulle alltså kunna säga att hans hovar fick genomgå en extreme makeover i kväll!


På nyårsdagen fotade Johan så fina bilder på mig och Feykir! Men när jag tittar på dem i efterhand ser jag hur SKITIG min sköna team-jacka är! Tänk att man ska behöva se det på bild för att inse allvaret!




(Före: Anna med skitiga jackan.)

Men igår var det dags för "extreme makover" för mig också. Jag tog hem jackan för tvätt, så nästa gång Johan fotar ser jag förhoppningsvis mer representabel ut! (Fast fram till dess kommer ni säkert att få hålla till godo med fler skitiga nyårsdagsbilder. För Feykir är ju snygg i alla fall!!!)

En som fått en ÄNNU större makeover än jag är Linda - har ni sett i Kuriren hur hon förvandlades från stallbacks-Linda till supersnygg punkprinsessa??? Om inte så har ni en länk här: http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4585212
(Det är förståss Linda som står längst till höger i bild.)

Inga kommentarer: