måndag 15 december 2008

DÄRFÖR är jag så vänlig!


Till alla er som undrat hur jag i alla lägen lyckas vara så vänlig mot mina medmänniskor ;-) har jag nu svaret: studier har visat att människor som håller i en kopp varm dryck tenderar att vara vänlig mot människorna i sin omgivning. Det verkar som att värmen från koppen får personen att tänka varma tankar om andra!
Källa: Norrbottens Kuriren.


Eftersom det aldrig går några långa stunder mellan mina tekoppar förstår jag att jag måste upplevas som OERHÖRT vänlig av min omgivning! ;-) Idag får jag dock ägna mig åt att vara vänlig mot mig själv. Gårdagens besök hos Feykir gjorde verkligen susen - hela eftermiddagen och kvällen kände jag mig "hög". Så mycket energi hade jag inte haft sedan innan operationen! Det var riktigt svårt att varva ner när det var dags för att sova...


Men idag får jag visst "sota" lite för all den där energin... för nu gör det mycket mer ont i stora operationssåret igen... Igår hade jag planerat att i fortsättningen gå en liten promenad ute varje dag den här veckan. Men efter samråd med min "husläkare" (Johan) har jag insett att det är bäst att ta det lugnt idag ändå. Så kanske jag kan ta en promenad i morgon istället. Han sa att det dessutom kändes lite halkigt idag (det är plusgrader igen...) I morgon skulle det visst vara minusgrader så det är det kanske mindre halt också.

Inga kommentarer: