torsdag 20 november 2008

AJ, AJ, AJ!!!

...kan tyvärr natten sammanfattas... Det blev inte så mycket sömn tyvärr - det är svårt att sova när det gör ont i fingrar och händer, i handleder, axlar, nacke, bröstrygg, SI-leder, höfter, fotleder och fötter... Vid 04 kunde jag ta nya värktabletter (äter Panodil Extend vilka ska ge en mer långvarit effekt än vanliga - men därför måste det också gå MINST 6 timmar mellan tabletterna). Tog även en lång, varm dusch för att maximera effekten och någon gång efter 05 somnade jag tillslut i alla fall. Då hade jag även hunnit mejla jobbet och meddela att jag tyvärr inte fixade att jobba idag.

När jag tillslut vaknade igen kunde jag konstatera att det är ett STRÅLANDE väder idag! Solen skiner och får rimfrosten på marken att gnistra! (Fast var är snön???) Tyvärr är det fina vädret ett totalt slöseri idag - när jag inte orkar annat än att ligga i sängen eller som just nu sitta i däckstolen och kura under en filt. Men HELT försoffad är jag ändå inte - jag laddar faktiskt för att gå ut till brevlådan och ta in posten! ;- )

Hade hur som helst planerat in vilodag för Feykir idag - det kan han behöva inför helgens kurs. Ni måste verkligen hålla ALLA tummar för att jag ska orka vara med! Det här är ju sista "rycket" inför vintern - dröjer säkert till april innan nästa kurs... Hade hört varningar om att det skulle bli så kallt i helgen - inte bra för min värk - men nu när jag kollat en väderprognos på nätet verkar det bli -6 grader som kallast, vilket ökar sannolikheten för att jag fixar att rida kurs! Så ni får gärna hålla ev "överblivna" tummar för att det inte blir kallare än så!

Inga kommentarer: