tisdag 30 september 2008

Oplanerad vilodag...

...för Feykir idag.... I vanliga fall brukar jag mest ägna helgerna åt att vila - och nu har det varit två helger i rad som jag haft roliga aktiviteter. Först Midurtävling och sedan bankfest. Det hjälpte inte ens att jag sov 11 timmar natten till måndag och även kom i säng i hyfsad tid i går kväll. I morse såg kroppen till att det var helt omöjligt att ta sig ur sängen ö h t före kl 9 och när jag sedan "vinklat upp mig" som Johan kallar det, var jag absolut inte i form för att rida. (Det har dessutom blåst VÄLDIGT kraftigt de senaste dagarna och sådant känns direkt i min kropp. Tur att jag inte varit i fjällen i alla fall - där har det visst blåst orkan i vindbyarna!)

Slöseri på så fint väder - det är strålande sol idag! Jag hade dessutom kommit på ett så bra upplägg för ridturen, tänkte rida på småvägarna i skogen ovanför stallet, för att kunna töltträna utan att ha problem med de vassa stenarna på bilvägen. Man kan inte rida så lång sträcka på dessa småvägar, men med tillräckligt mycket samling borde Feykir få jobba rätt bra ändå!

Nu är det istället vila och CD-bok som gäller (förutom denna blogguppdatering.) Förhoppningsvis har jag sedan hämtat mig så mycket att jag orkar åka till jobbet efter lunch.

Inga kommentarer: