lördag 27 september 2008

Längtar efter Feykir!!!

Men när man stått i box en hel tävlingshelg har man tydligen enligt hästarnas kollektivavtal rätt till kompensation i form av en helt fri dag nästkommande helg... Redan när jag läste juridikkurs på Handelshögskolan i Umeå i början på 90-talet fick jag lära mig juridikens grundprincip: "Pacta sunt survanda" (ingångna avtal skall hållas) så det är bara att bita ihop och försöka överleva utan häst idag...

Som tur är får jag gå på bankfest istället! Det är alla anställda på Handelsbankens kontor från Timrå upp till Kiruna som ska träffas på Piteå havsbad i em för att roa oss i äventyrsbadet och sedan är det middag och show med Åsa Persson. Det ska bli jättekul att träffa kollegor från så många kontor - för vi hörs ju bara per telefon eller mejl annars. Sist vi hade en sådan här fest var 1998 - och eftersom jag "bara" jobbat i banken sedan januari 1991 har jag inte hunnit vara med på någon fler. Men så är vi den mest sparsamma banken i Europa också (ja, troligen i världen, men eftersom det inte finns tydlig statistik på den nivån ska vi kanske ha det osagt.) Med andra ord - att ha en sådan här fest känns STORT för oss!!!

När vi tävlade i Skellefteå upptäckte jag den underbara ångbastun på hotellet - och nu har jag hört att de har något liknande i Piteå så det ser jag fram emot! Dessutom har de visst något de kallar "upplevelseduschar" som enligt uppgift ska "överraska både med färg, doft och temperatur"... ja, bara de inte överraskar mig med iskallt vatten! :-O Ett "söderhavsrum" med solsken, värme och sköna solstolar låter inte heller så dumt för mig, som bör stå över allt vad vattenrutchkanor heter för att inte få jätteont överallt.

Och i morgon blir det förhoppningsvis ridning igen!

Och ni andra ska inte släppa bevakningen av bloggen bara för att jag åker till Piteå - för jag har förprogrammerat ett antal inlägg med bilder från tävlingen så de kan dyka upp "när som helst"!

Inga kommentarer: