söndag 28 september 2008

Hemma igen!

Det var verkligen jättetrevligt igår! Först ett par timmar då vi hade äventyrsbadet helt för oss själva (vi var över 400 pers från Handelsbanken). Det var lite annorlunda att umgås i badkläder istället för i kostym och dräkt, som vi är vana vid! Mina favoriter var definitivt ångbastun (även om den inte hade lika mycket ånga som den i Skellefteå) samt "solrummet" där en stor lampa "imiterade" solen och gjorde det varmt och skönt att sitta i en solstol och mysa!

När vi klätt om till middagen åt vi jättegod mat och det visade sig att ryktet om komikern Åsa Persson varit falskt. Istället dök faktiskt Linda Bengtzing upp och showade! Oerhört medryckande - och tack vare reklamradion kunde man ju alla refrängerna så det var bara att sjunga med! Vilket energiknippe den tjejen är!!! Och så annorlunda "en vanlig dag på jobbet" måste vara för henne jämför med för oss...

Hon har föresten egen häst numera! Förra året deltog hon i kändishoppningen i Globen och efter det köpte hon hästen hon tävlat med där. Trots att hon egentligen absolut inte tyckte att hon hade tid med en häst. Jag läste en intervju med henne där hon sa: "Han är min pensionsförsäkring - det är han som ska se till att jag lever fram till pensionen genom att hjälpa mig att koppla av!" Det var ju ett intressant sätt att se på saken! Tyvärr fick jag dock aldrig chansen att prata häst med henne... När vi åt frukost i morse kom grabbarna ur hennes band förbi bärandes på sina instrument. Men Linda själv syntes inte till.

När jag sedan kom hem igen idag var det bara att byta kläder och åka direkt till Mariebäck, för där stod hästarna och väntade på att jag skulle fodra lunch. Fast när jag kom hade Sylvia och Erica redan börjat fodra, så att hästarna som skulle gå med på en tur skulle hinna äta.

Feykir och jag red ut med Fia och Lukka idag. Kul med sällskap - det var ett tag sedan! Vi red mot Avan och varvade ridning på vägen med avstickare längs skogsvägar. Red alla fyra gångarterna och försökte tänka på att sitta på rumpan och hålla om med skänkeln. Det blåser våldsamt idag och på ett ställe var det några gamla, döda träd som knakade väldigt olycksbådande -men inget av dem ramlade just när vi red förbi i alla fall. Hörde sedan på radion att det blåst orkan i vindbyarna uppe i fjällen. Tur att man inte är där! Det tråkigaste med blåsten är att de vackra löven blåser från träden...

Inga kommentarer: