tisdag 23 september 2008

Endorfinerna börjar mattas av något...

Eftersom jag alltid är så trött p g a min värk blir jag förståss ännu tröttare av att tävla (och vara nervös) en hel helg. Fast efter den här tävlingen har jag känt mig förvånansvärt energisk! Eller, egentligen är nog speedad rätt ord - hög av endorfinkicken jag fick när det gick så bra för oss!




Endorfin-hög Anna i samband med hovbeslagskontrollen efter vår T8-final.


Men nu börjar visst de där endorfinerna sjunka tillbaka till mer normal nivå igen... Första tecknet var att jag i morse kunde sova till kl 07 istället för att vakna kl 05, som jag gjort varje morgon sedan i fredags. Ja, under helgen var jag väl speedad av tävlingsnerverna, men måndagmorgon hade jag ju inga sådana som behövde "spöka".



Idag skulle jag inte rida på förmiddagen, för Feykir har tagit ut semesterdag till, men jag fick ändå stiga upp vid 07 för att säkert vara anständigt klädd när sotaren skulle komma och göra brandskyddskontroll av vår täljstenskamin. "Innan halv nio." Medan jag väntade på honom hann jag i alla fall få igenom fler bilder från i helgen, så att jag kan lägga ut i bloggen framöver. Hittills har det ju mest varit egobilder på mig och Feykir - men snart kommer det att bli mer variation!


Under eftermiddagen var jag sedan jättetrött på jobbet... Ni kanske minns hur jag, på väg hem från tävlingen i Skellefteå, försökte övertyga Kristin om att köra till Umeå?! Jag var då så trött att mina 12 år som norrbottning uppenbarligen var helt raderade ur hjärnan! Idag var det mina kollegor som fick skratta åt mig istället, när jag undrade varför Stibor 30 dagar (en ränta) per 28:e september inte var uppdaterad i datorn ännu. "Vi är ju mitt inne i oktober!" sa jag - och kollegornas dag var räddad... ;-) Det är läge för en tidig kväll i kväll med andra ord!

Inga kommentarer: