måndag 8 september 2008

14.000 träffar sedan oktober!!!

Ja, nu har ni chockat mig IGEN!!! Det är ju helt fantastiskt med alla er som läser min blogg!!! Än en gång TACK!!!

Idag har Feykir fått ännu en vilodag p g a min efterhängsna förkylning... Har i alla fall vågat mig på att träna i varmvattenbassängen efter jobbet. Men jag tog det väldigt lugnt och hoppade över konditionsträningen helt. Sedan blev det en lååång stund i bastun och mycket stretching - det sistnämnda var definitivt inte i onödan!

I morgon bitti tänker jag nog rida i alla fall... Hade verkligen hoppats att förkylningen skulle hinna ge sig innan onsdag, när jag har RIDLEKTION igen. (Så loooooligt!!!) Men detta virus verkar hur seglivat som helst... Det bästa för hälsan vore säkert att hoppa över ridningen i morgon, men jag tror faktiskt inte att jag fixar att leva med abstinensen...

Det var länge sedan Feykir fick något rejält konditionspass, men jag vågar mig inte ut i skogen till någon av galoppbackarna mitt under "brinnande" älgjakt, så det får bli något annat upplägg om jag nu rider.

Har föresten klippt honom på halsen och bogarna - han hade hunnit få rejält med päls där! Jag brukar helklippa honom i september men resten av hästen får vänta ett tag till. När jag klippte påmindes jag nämligen om att jag skulle lämna in klippmaskinens skär för slipning under sommaren... Det hade jag alldeles glömt! Har länge letat efter någon som slipar, utan framgång. Men så i början av sommaren fick jag en "billesnixt" och kollade på stället där jag köpt maskinen. De slipade inte själva - men man kan lämna in hos dem så skickar de iväg på slipning. Perfekt! Om man bara kommer ihåg det vill säga... Har ju varit senil så länge jag kan minnas... ;- )

Inga kommentarer: