fredag 8 augusti 2008

Dagens bloggläsarbild...



...kommer från Fia och visar Feykir som vaktar i hagen medan hans flock kopplar av. Det ser ju rätt avslappnat ut måste man väl säga??!!
Jag hade försökt fota en liknande bild, när jag kom till stallet idag, men Feykir gick bara och ställde sig mellan mig och flocken hela tiden så jag lyckades bara med nedanstående:



Handlade det om att han ville skydda deras personliga integritet - för att de inte skulle bli uthängda som slöfockar i bloggen? Eller var det linslusen som ville att jag skulle fota HONOM? Jag skulle gissa på det senare - han är alltid väldigt snabb att fokusera på Johan när han kommer med kameran!


Red bort till Bälingeträsket idag. Red korta, intensiva intervaller i tölt varvade med många halter, framdelsvändningar och ryggningar. Feykir jobbade stenhårt med att övertyga mig om att ifall han måste tölta med böjning i vänstersidan så kan han INTE samtidigt gå i en lägre form. Jag vidhöll att det borde han visst kunna. Intressant var att när vi sedan på hemvägen skulle träna trav - med böjning i vänstersidan - så kunde han plötsligt tölta i hur låg form som helst...


Innan dess hade vi hunnit rida fyra vändor i "korta galoppbacken nr 1" också. Snart borde t o m Sylvia kunna tycka att Feykir fått bättre flås! På tal om Sylvia så fick jag idag ett sms från henne med förfrågan om jag vill rida kurs för Johanna Elgholm på torsdag till veckan. Efter kursdagen ska Johanna dessutom välja ut några ekipage som hon vill använda vid en clinic dagen därpå. Hm... jag som börjar jobba igen efter semestern på måndag - kändes ju inte alldeles självklart att jag skulle få ledigt direkt på torsdag och fredag... Fick inte tag på min chef per tel, men mejlade henne och när jag precis kommit till stallet fick jag ett sms att ledigheten var OK! Då blir det alltså kurs för oss på torsdag - KUL!!! Och clinic på fredag - antingen ridande eller som publik.

Inga kommentarer: