måndag 7 juli 2008

Överrullningsgjord saknas!

För att minska risken att hästen rullar över och fastnar i boxen kan man använda en överrullningsgjord med "putor" på ryggen som stopp. Vissa nätter skulle nog jag behöva en sådan också...

I natt var en sådan natt, med inflammerade muskelfästen på axlarna och höfterna. Så länge jag låg på rygg gick det bra, men min kropp VILL sova på sidan så varje gång jag höll på att somna vände jag mig automatiskt och då gjorde det så ont att jag vaknade igen... Det var då tankarna på en sådan där överrullningsgjord kom! Fast, då skulle jag kanske vakna av det faktum att det inte gick att vända sig?!

I eftermiddag har jag varit på bassängen och tränat - samt stretchat de där inflammerade muskelfästena - det brukar vara väldigt effektivt! En och annan stel ridmuskel behövde också stretchas kan jag meddela... Efter tre veckors uppehåll känns det när man ridit lektion för Sylvia - även om man ridit lektionen ute längs vägen!

Jag längtar sååååå efter Feykir!!! Tur att jag får åka till honom i morgon!

(Såg just att islandshästskulpturen fått sin första röst - men att ingen ännu röstat för jordgubbstiramisu... det som är så gott! Edit: precis när jag skrev detta fick faktiskt tiramisun sin första röst. Men än är inget avgjort så fortsätt att rösta gott folk!)

Inga kommentarer: