måndag 14 juli 2008

Första 40-årsfesten!


Som ni kan se på bilden ovan lider jag av svår hästbrist - ingen Feykir så långt ögat når - så ni får hålla till godo med att jag skriver om andra saker ett tag. Idag var det dags för vår första 40-årsfest - med mina föräldrar och tre syskon, inkl respektive och barn, samt Johans ena bror med sambo och dotter. Totalt 18 personer.


Yngst i gänget var min lillebrors lille Lukas, två veckor gammal. Vid den åldern är det hög tid att debutera på bloggen tycker jag! Namnet på killen var dock något av en högoddsare - vi hade ju alla gissat på Goliath eftersom storebror heter David! ;- ) Det är föresten storebror som skymtar till vänster.

Av min äldsta brors dotter fick vi en jättefin piassavakvast, som hon målat röd med morötter på. Och det kan ju behövas en morot ibland när man tycker det är tråkigt att sopa! ;- ) Dessutom fick vi presentkort på ”Sushikväll” på ett spa i Luleå samt bidrag till vår ”presentinsamling” som i mitt fall kanske ska resultera i en islandshästskulptur och/eller Woodfieldrock eller…?





Om ni undrar över menyn så bestod den bl a av Läkarfruns laxtårta med löjrom, vilken ni ovan kan se min lillasyster Kristina ta för sig av. Dessutom Vindelnrökt lammstek, Västerbottensostpaj, fetagratinerade paprikor, avocadosallad, marinerade kycklingfiléer... Nej, nu får ni sluta dregla på tangentbordet!!! ;- ) Vi hade förberett de mesta maten redan hemma i Luleå så vi hann umgås med våra gäster och ha riktigt, riktigt trevligt!


På kvällen när gästerna åkt hem och vi städat undan packade Johan och jag bilen igen för att köra ut till mina föräldrars sommarstuga vid havet utanför Umeå. Granskärsviken närmare bestämt. Där somnade vi ovaggade – mycket belåtna med dagen!






Inga kommentarer: