tisdag 3 juni 2008

Vecka med hästen i centrum - i Boden!

Fr o m denna lördag och nio dagar framåt är det hästarna som står i centrum i Boden! Det blir utställningar, föreläsningar, uppvisningar och tävlingar - och sammanlagt kommer över 500 hästar från olika dicipliner att medverka! Det är faktiskt första gången en sådan här stor hästmässa genomförs norr om Stockholm!

Den stora höjdpunkten är förståss - enligt mig - Midurs första officiella tävling. Den skulle ha varit regional och SM-kval, men p g a domaravhopp i sista stund blir det nu en lokal tävling som samtidigt blir invigning av Midurs ovalbana. Mycket intressant är också två clinics med islandshästtema: på tisdag kväll med Sylvia Larsson Huuva och hela torsdagen med Johanna Elgholm, hästtränare, avelsvisare och internationell sportdomare. (Jag förhandlar som en galning på jobbet för att få ledigt på torsdagen, men det verkar SVÅRT... Håll tummarna för att det löser sig på något sätt!!!)

Man ska anmäla sig till resp clinic minst två dagar i förväg - så missa nu inte att anmäla er till Sylvias clinic som är redan på tisdag kväll!

Här finns hela programmet för hästveckan:

http://www.peabtravet.se/kundfiler/Hastmassa/Program_hastmassa_080602.pdf


Här kan man läsa mer:

http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=3708396



http://www.tidningenridsport.se/default.asp?CategoryID=7558&ArticleID=392989&ArticleOutputTemplateID=560&ArticleStateID=2&ClientID=

Inga kommentarer: