tisdag 10 juni 2008

Tävlingsväder, halv Angelina och clinic-info



Måste skriva några rader om det perfekta tävlingsvädret under helgen! Under förra veckan var det ju så VARMT att man bara önskade sig svalka till tävlingen. Men inför lördagen hade SMHI hotat med 13 grader och regn, vilket inte heller lät så trevligt... Men så kom helgen med det perfekta tävlingsvädret: solsken och temperaturer på knappt 18 grader. Lite svala vindar emellanåt, men PERFEKT för att rida i!!!


Många upplevde att det hettade rejält i kinderna efter varje tävlingsdag - för solen hade varit starkare än vad man trodde. Jag hade faktiskt solskyddsfaktor i ansiktet MEN på söndag hade jag glömt smörja läpparna... När jag vaknade på måndag morgon var underläppen alldeles uppsvälld och öm! Så jag fick gå till jobbet som en halv Angelina Jolie... ;- )




Några av försäljarna på hästmässans marknad.

Fick besked idag om att den planerade clinicen med Johanna Elgholm på torsdag är inställd... :- ( Jag som fick förhandla som en galning på jobbet i flera dagar för att få ledigt och som verkligen hade sett fram emot detta så mycket!!! Vi hade ju förmånen att ha en Ia Lindholm-clinic i vintras och det gav definitivt mersmak!!! Men arrangören (Hushållningssällskapet) ska försöka ordna en clinic senare i sommar istället. I o f s kanske det blir en bättre dag då - nu var det ju säkert många som inte kunde vara lediga en heldag mitt i veckan.



En clinic om markarbete under lördagen.




Ikväll är det i alla fall clinic med Sylvia Larsson Huuva. Hoppas det inte blir regn - molnen hänger mörka och hotande... Det är ca 10 grader, men blåser 7,2 m/s så köldfaktorn är 1.1 grad... BRRR! I söndags kommenterade Fia och jag att vi inte plockat bort våra vinterridkläder ännu - och det kändes som att det borde varit gjort för läääänge sedan! Men nu känns det nästan som att man vill ha dem på sig igen! Jag hade anmält mig till denna clinic, men blev tvungen att stanna hemma eftersom sådan här kyla och blåst gör min värk mycket värre. Hoppas att det är många andra där ändå!

Inga kommentarer: