onsdag 7 maj 2008

Vår-Reykur!


Bussiga Jenny M, som jobbar på Örnäs, har mejlat mig den här fina nytagna vårbilden på Reykur bland vitsipporna på Örnäs. Fick även rapport om att han går på lektioner igen och är väldigt pigg och glad, men fortfarande får konstant gödning. Och det kan man ju se på bilden att det ännu behövs! Även där är "mina" hästar alltså motsatser - kan inte tänka mig att Feykir någonsin i sitt liv skulle kunna få behov av "konstant gödning"!!! Jag blev så jätteglad över bilden - blev alldeles tårögd över att se min stora kärlek igen!

I natt kom vi hem från Egypten, men "Montesumas hämd" har slagit till så varken jag eller Johan är i särskilt gott skick... Hoppas ändå orka åka till Mariebäck i eftermiddag/kväll och klappa lite på Feykir för nu är det ju över en vecka sedan jag träffade honom sist!

Våren har verkligen tagit ett jättekliv medan vi varit borta! När vi åkte var det fortfarande massor av snö kvar - och nu är det barmark! Och när vi körde hem från flygplatsen vid 00,30 i natt kunde vi konstatera att det faktiskt inte var helt mörkt!

Inga kommentarer: