söndag 18 maj 2008

Vilodag

Enligt "Hockeyfrossa" (se tidigare inlägg) använde Gud den sjunde dagen till att skapa hockeyfrillan, så det där med vilodagen skulle bara vara ett senare påhitt. Men jag håller mig till en annan bibeltolkning och gav därför Feykir vilodag idag. Förhoppningsvis berodde gårdagens ovilja till att jobba med bakbenen på träningsvärk - och då borde ju en vilodag för honom göra susen!

I morgon har bussiga (och Pippi Långstrump-starka) Kristin lovat att försökta ta bort broddarna från Feykirs skor. Och på kvällen har Johan lovat följa mig till stallet och skifta till sommardäck på hästtransporten inför fredagens resa ner till Skellefteå och Raggvaldsträsk. (För en person som alltid brukat skifta däck själv och varit den som hjälpt andra när de inte kunnat få lös vinterbroddarna är det fortfarande en STOR omställning att behöva be om hjälp med sådant. Fast säkert väldigt nyttigt... Det är väl som de säger: det som inte dödar härdar!) Min förhoppning är att rida ut en sväng med Feykir medan Johan jobbar med släpet. Men det är nog bäst att han tar med sig kameran också för att hålla sig sysselsatt. För nog vill jag rida liiite längre än den korta tid det tar att skifta två däck!

Och på onsdag ska jag få rida lektion för Sylvia! Äääääntligen har vi hittat ett tillfälle som passar både henne och mig!!! Det blir direkt före kvällens första lektion på ridskolan.

Inga kommentarer: