lördag 10 maj 2008

Kvällsfodring

Hm... ni vill inte veta hur magen mår... Johan är sjuk för sjunde dagen i rad, för mig har det kommit och gått, men i natt har det inte blivit mycket sömn och idag har det varit svårt att äta igen... Det verkar som att vi dragit på oss en parasit som heter något på "G" - så fr o m idag är det antibiotika som gäller. Hoppas den har snabb effekt för jag vill ju orka RIDA!!!

Hade kvällsutfodringen och eftersom jag fortfarande kände mig väldigt hängig och matt var Johan bussig och följde med. Det var en fantastiskt vacker kväll!!! Så här såg det ut när vi åkte färjan över Luleälven:




Hästarna blev förståss glada när vi kom - vid utfodringsdags får man verkligen maximal uppmärksamhet så snart man visar sig! När alla fått sitt hö satt vi en stund på en bänk och njöt av stillheten och det härliga ljudet av hästar som tuggar hö. Jag försökte spela in det där ljudet med mobilens röstmemofunktion - tänkte att det skulle vara härligt att kunna ta fram och lyssna på ibland! Fast ljudkvalitén på inspelningen lämnade MYCKET övrigt att önska... det lät inte alls så där härligt som i verkligheten, utan snarare som en människa som smaskar när hon äter... :- (

Inga kommentarer: