lördag 31 maj 2008

Inte sponsrad av Norrbottens Kuriren...

...men idag skulle man faktiskt kunna tro det! Kan nämligen inte låta bli att tipsa om TVÅ artiklar i dagens tidning!





Först ett helt uppslag om min kollega Caroline, som med sin populära modeblogg på Kurirens hemsida är norrbottens svar på Ebba von Sydow! Här kan ni läsa mer om den härliga tjejen som har stenkoll på vad man ska ha på sig och som anser att arbetet på bank innebär att man måste tona ner sin klädsel:





http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=3728511





I anslutning till detta kan jag ju inte låta bli att nämna att jag fick komplimanger av Carro för klänningen jag hade i går kväll. Några andra kollegor fick också beröm för sin "outfit" och ni kan ju gissa hur malliga vi blev??!!








Idag hade Kuriren dessutom ett helt uppslag som handlade om Sylvia! Där kan man läsa om hur hon får ihop ekvationen eget företag+hästgård+småbarnsmamma tack vare ovärderlig hjälp från pensionärerna KG och Yvonne, gårldskarl resp "nanny". Jag ser ju detta samarbete i praktiken och ibland undrar jag om det inte är KG och Yvonne som är mest nöjda med upplägget?! Nej, föresten, mest nöjd är DEFINITIVT Yvonnes hund Lotta!








Tyvärr hade jag ingen bild på Lotta... men det här är rätt ras i alla fall!


Varje vardagmorgon, när KG, Yvonne och Lotta kommer till Mariebäck har Lotta nämligen som jobb att gå på långpromenad minst en timme med Yvonne som har Sylvias dotter Olivia i barnvagnen samt Sylvias båda hundar. Och Lotta ÄLSKAR verkligen sitt jobb!!! När Sylvia kommer ut med Olivia i vagnen så blir Lotta helt vild av lycka!!! (Ni som sett lyckliga, ylande draghundar som vet att de snart ska få börja springa förstår vad jag menar.) Det har visst gått så långt att Lotta börjat skälla när barnvagnar passerar förbi hemma hos dem i Gammelstad - för hon tror att det är "hennes" vagn!!!

Kurirens krönikör (själv 5-barnsmamma) tycker upplägget som Sylvia har med Yvonne och KG är genialiskt och undrar vem som ska ta sig an att para ihop barnfamiljer med pensonärer. Men jag säger bara: glöm inte hundarna!!! ;- )

Här har ni hela tidningsartikeln: http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=3728435

Inga kommentarer: