onsdag 2 april 2008

Busmuskler?!

Den här dagen var i mycket en repetition av gårdagen. Dimma i Luleå och sol i Mariebäck... I går trodde jag att Feykir var precis så smutsig som en häst kan bli... men idag visade han att rekord är till för att slås... Dagens träningspass på ridbanan blev också ganska likt gårdagens. När jag lösgjort i skritt, tölt och trav och sedan töltade igen kändes det som jag vill att det ska kännas på tävling! Men då hade jag ridit 45 minuter och Feykir var JÄTTETRÖTT... Finns det någon "extra lätt" klass där man bara rider ett halvt varv tölt? ;- )




Feykir bygger muskler på ett lite konstigt ställe på halsen... på samma ställe på båda sidorna. ET-Marias teori är att det är "busmuskler" som han får när han härjar i hagen... för av ridning ska han inte få dem i alla fall! Hm... borde kanske sätta upp övervakningskameror och filma så jag får se vad han håller på med egentligen...

Körde isvägen hem idag också. Det hade visserligen varit töväder ytterligare ett dygn, men de hade skrapat bort en massa snömodd så den var ändå betydligt trevligare att köra på än igår!

Inga kommentarer: