söndag 3 februari 2008

På önskelistan: en dator som kurrar som en katt!

Ingen bra dag idag... vaknade med ont i hela kroppen, så Feykir har "fått ledigt". Efter gårdagens "styrketräningspass" tror jag inte det skadar honom direkt! Själv har jag tillbringat dagen i en fåtölj framför vår täljstenskamin, med att lyssna på ljudbok.


Nu sitter jag också framför kaminen, med vår gamla bärbara dator i knät. Sedan Johan tömt den på alla program och bara installerat vad som behövs för att surfa har det här gamla tröskverket faktiskt blivit funktionellt igen. Den är varm och skön att ha i knät också - nästan som en katt! Det enda jag saknar är ett program som även får den att kurra som en katt!

Idag har föresten vår stationära dator kraschat... Men tack vare att Johan i går kväll fixade mejl på nätet till mig, så att jag har tillgång till mejlen även från denna surfdator, är jag ändå inte helt isolerad från omvärlden! Datorn kraschade medan vi höll på att göra backup på hårddisken - håll tummarna för att inte allt för många fina foton gått förlorade!!!

Nu är det snart dags att se världscupen i hästhoppning på TV. Det är de enda TV-sändningar jag ser nu för tiden. Eftersom det inte är särskilt många sådana sändningar per år sparar jag massor av tid -som jag t ex kan använda till att sitta här vid datorn istället. Idag gäller det för Malin Baryard att rida ihop tillräckligt många poäng för att ta sig till WC-finalen i Göteborg senare i vår. Ja, i verkligheten reds den här deltävlingen redan i går kväll men jag har lyckats undvika att läsa om resultatet på nätet så att det ska vara spännande att titta på SVT:s eftersändning i eftermiddag.

Inga kommentarer: