måndag 12 november 2007

Snörvel, snörvel...

... här är det förkylt! Kom hem från en helg i Umeå igår och längtar sååå efter Feykir, men ska försöka hålla mig från stallet ändå idag för att förhoppningsvis kurera mig till i morgon. Drömde t o m i natt att jag inte hade kvar Feykir längre - utan var helt hästlös!!! :- o Tala om mardröm! I drömmen var jag och hälsade på honom i hans nya hem - han bodde i en stor bassäng tillsammans med ett gäng delfiner! (Har läst att den del av hjärnan som svarar för logiskt tänkande är helt inaktiv när man sover - det kan kännas ganska betryggande att veta!)

Har gjort en jättefin fotobok med bilder från förra sommaren då Johan och jag red med Reykur och Feykir i fjällen. Tycker fortfarande att det var en av de absolut mest fantastiska upplevelser jag varit med om! (Visst, kinesiska muren var inte tokig den heller - men då var jag ju tvungen att längta efter hästarna... men till Björkliden 2006 var både hästar och Johan med!) Kan verkligen titta på dessa bilder hur många gånger som helst - så det känns jättekul att ha en bok med dem liggande så lättillgängligt på soffbordet!

Skrev förståss om fjällresan i bloggen, men här kommer några favoritbilder i repris. Vill absolut inte riskera att någon nytillkommen bloggläsare missat dem!







På väg upp i Kärkevagge. (Nej, Johan fick inte rida Feykir - men här fick han fick gå och leda honom!)




Lunchpaus i Kärkevagge


Utsikt över Torneträsk - på väg mot Låkktatjokka.





I´m a poor, lonesome cowboy... (Jo, Johan fick rida Reykur.)


























Inga kommentarer: