torsdag 25 oktober 2007

Reykur genom rök, eld och vatten!

Fick höra att nästa Atlikurs blir andra helgen i december... och då är jag bortrest... P g a den resan missar jag BÅDE Reykur i Globen och en Atlikurs... Men man kan ju uppenbarligen inte få allt. Inte alltid i alla fall! Det hade inte varit så lyckat om kursen varit precis innan vi åker heller - att rida kurs och sedan när man är jätteladdad för att träna istället åka iväg och lämna hästen i två veckor... Hittills känns det dessutom som att Atli redan gett mig tillräckligt att träna på för att det ska räcka hela vintern!

När det gäller Globen så läste jag att shownumret där Reykur ska vara med kommer att ridas "genom rök, eld och vatten - utan sadel och träns!" Det hade jag verkligen velat se!!! Får hoppas att Eva kan åka ner och bevaka det hela åt mig! (Reykur betyder föresten just "rök" eller "ångande källa".)



Så här tjusig var han på Globen förra året - tvättad med superdyrt (människo-)schampoo för blondiner och med några flaskor pälsglans i sin fina man! Jag förstår ju Globenarrangörerna att de vill ha med honom även i år - inte kan man låta publiken gå misste om en sådan upplevelse!

Inga kommentarer: