fredag 31 augusti 2007

Atlikurs - dag 1

Åska och våldsamma hagelskurar på morgonen... och sedan ösregn i flera timmar. Så här såg vår altan ut efter hagelskuren:






Jag var så glad att Atli skulle rida Feykir åt mig idag, för vädret kändes i kroppen om man säger så... Men efter att ha "kokat" mig ordentligt i badkaret mådde jag lite bättre så jag åkte till Mariebäck en sväng vid 13-tider för att kolla läget.



Hade riktigt dålig timing visade det sig, för kursen hade ett flera timmar långt lunchuppehåll just när jag kom. Men jag fick i alla fall klappa lite på Feykir som gick i hagen med polarna. Atli hade redan ridit honom och när jag frågade Feykir hur det gått svarade han: "Kanon, jag var skitbra!!!" Men så har han aldrig haft något problem med självförtroendet heller... När jag frågade Atli fick jag veta att vi ska få jobba med lösgjordhet i tölten i morgon. Då är det jag som rider - det ser jag verkligen fram emot!



Då ska jag föresten inviga min nya MIPS-ridhjälm som jag köpt från Lillhästen bl a för pengar jag fått i födelsedagspresent. En av bidragsgivarna är svärfar, pensionerad läkare som ägnat stor del av sitt yrkesverksamma liv till patienter med hjärnskador. Han tyckte att investeringen i denna hjälm var en mycket bra idé.

Inga kommentarer: