söndag 3 juni 2007

Kungligt väder!

Sverigens kung besöker Norrbotten i helgen och en ö i Luleå skärgård idag. Detta firar vi med att ha varmast i landet! Feykir fick ledigt i värmen - det är först nu vid 21-tiden som det är mer lagom ridtemperatur och nu blir det för sent för mig att åka iväg till stallet.



Johan kom i alla fall ÄNTLIGEN hem från Glasgow i går kväll - riktigt mör efter den långa flygförseningen på ungefär ett dygn, med bara tre timmars sömn under natten. Idag har han varit rätt trött och stillsam... fast vid 19-tiden ringde en av hans kollegor och undrade om han möjligtvis vill åka till ett symposium i Budapest på tisdag. Kollegan själv skulle egentligen åka men hade fått förhinder. Gissa vem som direkt glömde allt strul under senaste resan och tände på alla cylindrar??!! Tala om att han har "huggreflex" när det gäller resor! Om allt praktiskt går att lösa så blir han borta över nästa helg. Jag påpekade lite försiktigt att han ju ska gå jour då... Det var nämligen hans skäl till att han INTE kunde följa mig till Gällivaretävlingen, för dessa jourer kunde han absolut inte byta bort av olika anledningar. Fast nu verkar det plöstligt gå jättebra att överlåta dem på någon annan... När det gäller hästtävlingar han han ingen huggreflex!



Jag fick föresten en present när han kom hem igår. En jättefin presentförpackning med olika hudvårdsprodukter - något som alltid går hem hos mig! Han hade inte vågat sig på att köpa något på ridsportaffären han besökt i Glasgow och jag kan förstå honom. Om jag besöker en kamerabutik så kan jag ju anta att det finns många saker där som han skulle bli glad för - men jag skulle inte ha någon aning om vilka! (Så i mitt fall slutar det alltid med att jag köper choklad - lika säkert kort som att köpa "flaskor och burkar" till mig.)

Inga kommentarer: