torsdag 14 juni 2007

Till Lill-Ecke

Equiterapeuten ringde och frågade om hon ska behandla Feykir i morgon förmiddag, för då ska hon behandla en av Sylvias hästar. Men det är min sista arbetsdag innan semestern och jag har MASSOR att göra på jobbet, så jag kan inte komma ifrån. Dessutom känns det inte som att det är någon panik med en ny behandling - Feykirs förvända galopp på tävlingen indikerar ju att han är väldigt bra i sin korsbensled nu! Jag vill ändå gärna att hon kollar honom igen - för säkerhets skull - för tänk om han kan bli ännu bättre! Men det är ju ingen brådska. Vi kom överens om att hon skulle ringa längre fram när hon åter skulle vara i krokarna. Men om han av någon anledning blev sämre skulle jag höra av mig direkt så skulle hon komma så snabbt som möjligt.

Hon frågade om tävlingen och jag berättade om vår förvända galopp. Hon tyckte som jag - att det verkligen var ett tydligt tecken på stor förbättring!

Så till något helt annat: det är fascinerande hur många som verkar ha hittat till min blogg! Jag får så ofta kommentarer från olika människor att de läser vad jag skriver. Många verkar läsa regelbundet också. KUL! Sedan kan det också visa sig att vissa helt har missat att jag har en blogg - som min lillebror t ex. Nog tog jag för givet att han hört mig tjata om den en hel del... Uppenbarligen hade han inte det - utan det var en kollega på hans nya jobb som förde den på tal. Skönt att veta att han numera jobbar på ett företag med islandshästkompetens! ;- ) Men nu Erik, räknar jag med att du läser, eller i alla fall tittar på bilderna!

Inga kommentarer: