fredag 29 juni 2007

Atli kurs - och jag kan inte vara med...

Det är Atlikurs på Mariebäck i helgen. Det fanns plats för mig också, men jag ska ner till Skåne och uppvakta svärmor som fyller 70 år... Typiskt att det måste vara precis samtidigt!!! När jag kom till Mariebäck för en sista ridtur innan resan söderut träffade jag massor av kompisar som var där på kursen och det var ju kul!

Vädret är MYCKET instabilt idag, det kommer den ena regnskuren efter den andra... Just när jag skulle rida iväg kom ett riktigt skyfall, så jag väntade till dess det lugnat sig lite. Men sedan hann det komma några skyfall till medan vi red i alla fall... Jobbade med tölten en hel del. På hemvägen började mina nysmorda tyglar bli hala... Avslutade med lite härlig Feykir-galopp! Om jag bara lyckas få riktit bra (lugn och samlad) trav att fatta galopp ifrån så blir galoppen riktigt bra, både vänster och höger!

Innan jag släppte ut Feykir i hagen igen och åkte hem stod vi och gosade en stund. Jag kliade honom mellan ganascherna med ena handen och han stod med sin mule i min andra hand och lutade huvudet mot mig. Mysigt! Fast när han sedan tog bort huvudet var handen där han haft mulen alldeles geggig - han hade ju slafsat med sin mat innan. När han äter är han verkligen som en gris! Men en gullig gris!

Inga kommentarer: